13 maart 2011

La Bouffe 2

Zo ff een update over La Bouffe. Die drink zijn melk zo gulzig - zijn naam eer aandoend - dat het tijdens het zuigen aan de fles soms zijn neus inloopt. Moet morgen maar eens een ander soort speen zoeken.



Die 180 ml is in een oogwenk in den buik verdwenen. Dan wordt er nog naarstig gezocht of er nog andere spenen in de buurt zijn. Worden alle hoeken en gaten aan je lijf nog even besnuffelt en geeft ie het tenslotte maar op. Niks meer te halen. Dan wordt er eens flink geschud met het lijfje en hoor je de melk in zijn maag klotsen. Vreselijk maf om te horen.


Vandaag ook eens op de weegschaal gezet, want la Bouffe begint nu zichtbaar te groeien: 4kg. We houden de stats en pics bij de komende maanden. Volgens de officiele regels zou de gewichts toename ongeveer 335 gram per dag moeten zijn. Dat is in dit geval niet zo. De hoeveelheid melk naar een liter opgevoerd de afgelopen dagen, dat moet volgens de boekjes voldoende zijn. Krijgt ie 200 gram droge stof binnen, wat er inzit? Heb geen idee.

Geen opmerkingen: