8 april 2010

Klaar!

Die vloer ligt eruit! Zomaar binnen een paar uur. Je hoefde alleen de kango maar op het beton te zetten en de schakelaar in te drukken. Professioneel gereedschap hè.


Nog ff wat nabeuken aan de randjes, morgen nog wat puinkruien en ik mag een ons wegen als we volgende week ook nog eens het balkon waterdicht hebben en de leidingen hebben uitgelegd.
Eind volgende week komt Frerik nog ff met de balken uitrichten helpen voor de vloer. De rest kan dan met Beaupère geregeld worden.

HERGEBRUIK
Kwam ik op een idee om de laatste grote platte stenen te gebruiken voor de nieuwe vensterbanken. Dat werd goed ontvangen door BP, staat ook meer antiek zei ie. En dan moet je oppassen bij fransjes want die hebben een nogal aparte opvatting over "ancien" (rustiek). We gaan eens kijken welk effect dat heeft voor er iets definitiefs gedaan wordt. Hergebruik van materiaal, goed voor de portemonnaie, goed voor het landschap. Of andersom. In ieder geval moeten die stenen wel met hydrofuge (soort waterglas) behandeld worden anders wordt het binnen toch weer een natte zooi. Want dat soort stenen blijven natuurlijk poreus.

Geen opmerkingen: