18 september 2010

Gasten

gewijzigd: 20100922
Zo op de valreep van het seizoens-einde druppelen er nog wat gasten binnen. Dat is natuurlijk altijd gezellig. Dit keer komen de mensen uit engeland, Geert en Stef zouden er ook zijn met hun camper, maar die kwamen pas een paar dagen later opdagen. Misten ze toch maar de Boeuf Bourgignion met zeer prettige wijn erbij. Jammer had toch wel leuk gevonden ff met ze bij te kletsen.
Met de andere gasten lekker zitten babbelen, natuurlijk komen de vragen van: waarom, hoe en wat aan de orde. En dat is ook logisch als mensen binnenkomen en ze zien het pand van binnen. En ze zien ook echt wel dat het nog niet helemaal af is na de rondleiding.

PLAATJES
En vragen dan steevast hoe lang ik er nog over denk te gaan doen. Tsja, Je bent nooit klaar, is iets te gemakkelijk gezegd. Maar over een jaar of twee moet het toch wel af zijn op het afwerkingsnivo waarop Fannie en ik het willen hebben. Ook al gaan we het de komende twee jaar wel iets kalmer aan doen.

Vanochtend zat ik een beetje te pielen met een programmaatje dat Wim op mijn compu had gezet: Panorama. Na heel veel gepiel van hoe bewaar je het resultaat, stond er toevallig iets op mijn werkblad. Met een beetje fotoshoppen het eindresultaat opgekrikt, en voila. Een plaatje van hoe het huis er aan de achterkant uitzag toen we het pandje kochten.


Wim maakte een fotootje vorig jaar


Dat ziet er al wat minder triest uit, En hieronder, zo zag het verhaal er begin dit jaar uit.


Een dezer dagen nog een plaatje maken van het bijna eind resultaat, ook in de vorm van een panorama. Het is altijd grappig om te zien hoe iets in de tijd vordert.

Geen opmerkingen: