21 februari 2009

Fotootjes

Deze week is besteed aan het fotoklaar maken van de kamers. Dat dat dan toch weer veel meer werk is dan je denkt valt uiteraard niet eens meer op. Ook het ontstaan van de verschillende vertrekken hebben jullie uitgebreid kunnen volgen via de eerdere blogs. Nu wil ik jullie het eindresultaat van de keuken, lobby en een van de slaapkamers laten zien. Natuurlijk blijft er op detail nivo altijd nog wat te klussen - naadjes in de vloer, streepke verf, een lampje opnieuw ophangen, een draadje wegwerken... Maar ziedaar de fotootjes.

KEUKEN
Zoiets als voor en na leek me wel leuk ook.

[klik op de foto's voor een groter beeld]

Omdat we toch bezig zijn, een flimpie van de keuken.



Da's meteen iets nieuws voor deze blog. Er komt nog iets beters voor, 'tis uit de heup geschoten maar beter dan niks. Later wil ik nog iets maken als een soort wandeling door LMQR. Dus binnenkort op een scherm vlak bij je in de buurt...

LOBBY
Wat we de lobby of eetkamer noemen, is klaar voor ontvangst. Kompleet met twee zitjes. Er moet nog een lage buffetkast komen voor het ontbijt en servies, bestek, natuurlijk de mjammie mjammie. Zodra het appartement klaar is gaat ook de trap eruit en scheiden daarmee het gasten en prive gedeelte van elkaar.

Voor en na maar weer.



The movie...




SLAAPKAMER
De inrichting van alle kamers is gelijk: eigen sanitair, centrale afzuiging, twee 1 persoons boxspring bedden (90x200) een zitje, hanglegkast, bekabelde netwerk aansluiting maar ook Wifi. Op de gang (corridoor) zijn nog wat extra werkplekken ingericht met netwerkaansluiting en beveiligde stroomvoorziening (ups) Er is telefoon beschikbaar.

Voor en na...




The movie...




Wat is er bijvoorbeeld in deze kamer gedaan? De trap is weggesloopt, trapgat bijna onzichtbaar weggewerkt (alleen op de vloer zie je er nog sporen van), electro vernieuwd, twee deuren dichtgemetselt en een nieuwe deur naar de centrale gang aangebracht, een muur totaal gestript en gestuukt, en een sanitair blok -douche en WC- geplaatst. Op de foto's zie je van al dat werk niet zo veel, vergeleken met wat het was, want het lijkt alsof er alleen maar een kwast over gehaald is. En dat is eigenlijk ook het doel geweest: de struktuur zoveel mogelijk intakt te laten. Daar zijn we naar mijn bescheiden mening behoorlijk in geslaagd als ik dat zo mag zeggen.
Er is om het echt allemaal piekfijn af te werken best nog wel wat weekjes aan werk in de kamers maar ze zijn in ieder geval toon- en beslaap-baar.

Geen opmerkingen: