29 juli 2010

Aline

Ok je hebt het lastig met het opzeggen van een abo. Maar kom maar eens af van een provider die geen diensten heeft gelevert en die toch geld van je wilt hebben. Gewoon een schadevergoedingseis neerleggen als tegeneis. Aanval is de beste verdediging bij die gasten, en als je een rechtsbijstand hebt gewoon inschakelen.

Tenslotte wil je natuurlijk dat al je gegevens bij die gasten verdwijnen. Daar heb ik Fannie een mooie volzin voor aangereikt:

Blijft onlosmakelijk daarvan mijn eis dat u onmiddellijk mijn gegevens uit uw bestanden, eventuele papieren administratie en elke andere vorm van registratie (o.a. log’s, krediet registratie Tiel) te (doen laten) verwijderen. Ten bewijze hiervan overlegt u een verklaring van een RI accountant dat de verwijdering daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en gegevens die op mij betrekking hebben op geen enkele wijze, nu en in de toekomst, meer zijn te reconstrueren. Niet vanuit off line bestanden mede van derde partijen, noch uit externe bestanden of eventuele back-ups zowel in house als data die in dataparken of andere opslag faciliteiten zijn ondergebracht. Mochten mijn gegevens of delen ervan door uw toedoen direct hetzij indirect als gevolg van uw handelen, ook al is dat niet uw bewuste bedoeling geweest, op de een of andere manier op het internet zijn beland dan eis ik van u dat u een doelgerichte en standhaftige aktie uitvoert deze gegevens te doen (laten) vernietigen. Ook van deze laatste acties verlang ik een verklaring van een RI accountant als bovenomschreven.

of het helpt je gegevens van het internet te fietsen? Technisch kan het, het koninkllijk huis doet het dagelijks, ministers, hoge ambtenaren, politiepukkies en iedereen die een vinger in de pap heeft bij anti terreur organisaties. Dus waarom kan dat niet voor een particulier gewoon ook gedaan worden. Is trouwens een speciale dienst voor in het leven geroepen die niet anders doet. En uit mijn kleine steekproeven blijkt dat het ze aardig lukt. Voorbeelden? Kijk eens wat je kunt vinden over tweede kamerleden, en kijk dan eens wat je over jezelf allemaal niet kunt vinden op het intenet. Ter ijking: iemand die een publieke funktie heeft zou vele malen meer gegevens op het internet over zich hebben moeten staan dan jij die minstens 8 uur per dag achter je computer op het net zit. Buiten de officiele blur is over kamerleden en dergelijk bijna niets te vinden op het net. Ander voorbeeld: waarom treffen we bijna uitsluitend statie portretten aan van politici op het net. En hoe heette die vetklep ook al weer, ja Terpstra. Kun jij nog pic's vinden van voor haar vermagerde tijd? Bijna niet toch?

Ach 1984 is al een gepasseerd station, stasie praktijken, ook al wel bijna ja. Nazi praktijken met betrekking tot onderdrukking van de bevolking vinden we dagelijks in de kranten terug. Immers in de grote steden lopen zomaar bruinhemden naar binnen bij je zonder dat ze een huiszoekingsbevel hoeven te hebben alleen al op een vermoeden dat er wel eens meerdere mensen op het adres zouden kunnen wonen dan in hun eigen gebrekkige admin staat. Die gasten trappen gewoon je deur in! Is de tijd dan gewoon 70 jaar terug gedraaid?
Man ze mogen je zomaar arresteren, slechts op grond van een verdenking/vermoeden. Wordt je op grond van volkomen gebakken lucht verdacht lid te zijn van een terorristische organisatie ach jongen, dan bent je volkomen aan de goden uitgelevert. Je bent zomaar foetsie, zonder dat daar een rechter aan te pas hoeft te komen.
Wist je dat burgemeesters je nog steeds zomaar pats boem in een krankzinnigen gesticht kunnen laten plaatsen zonder onderzoek, en kom daar als simpele jongen maar eens uit.

Hoezo rechtsstaat. Lachen is dat toch? En geloof me dat is in de meeste westerse landen echt niet anders. Ook in LDF kun je zomaar opgepakt worden zonder vorm van proces.

Nou en kom nu maar eens van een niet geleverd Aline internet abo af. Dat kost een boel moeite en levert een hoop ellende op. Blijven ze lekker van je rekening afschrijven ook nog.

Geen opmerkingen: