5 december 2008

Damien

OK we zijn een deal overeengekomen. Hij gaat nu echt zijn 35 uren in de week maken en begint om 0830 en gaat zijn 7 uren per dag draaien. Indien hij niet op tijd is dan is het definitief einde. Jammer maar zo ging het niet langer. Er was op een gegeven moment een drie daagse werkweek, qua uren ontstaan, dat ging zo niet omdat dingen niet af kwamen op die manier. Dat heeft ie hopelijk nu eindelijk goed tussen zijn oren gekregen. Ik ben benieuwd.

Het gekke is dat als ie eenmaal aan de slag is hij als een vliegwiel stug door blijft gaan, ondanks het druilerige weer van de laatste dagen. Het terras begint nu werkelijk vorm aan te nemen. Er is zelfs voldoende puin over om een begin te maken met een van de tuinpaden.

Voortgang
De badcellen en WC's zijn nu allemaal getegeld, hier en daar moeten er wat tegels opnieuw gezet worden maar dat mag de pret niet drukken. Els was aan het einde van haar latijn dus ik heb het verder maar zo gelaten. De paar laatste tegels van de keuken doet Damien volgende week wel. Els gaat de eerste paar weken eens genieten van haar rust.
Volgende week alle cellen voegen en de plafonnetjes erin maken. Licht en ventilatie aansluiten, voor kamer 3 de vloer leggen en dan kan Fannie zich helemaal uitleven met verven.
De week erna kunnen we de isolatie van het apartement gaan afmaken en de ramen afdichten en aansluiten op de hanebalken en daar laten we het dan voorlopig bij voor het apartement. Moet ff Scheffer inseinen dat ie moet komen afstrijken en een muurtje aanhelen.
De corridoor kan volgende week ook aangepakt worden. Ga in ieder geval kijken voor tegels morgen in Epinal.

Geen opmerkingen: