25 augustus 2008

Slaapkamer 1 klaar

Het heeft effe geduurd, werklieden die hun ding niet deden, afin. Kamer 1 is ook de kamer waarin zo'n beetje alles gesloopt is, een verschrikking.
Op speciaal verzoek een foto van de voortgang. Ik geef de situatie voor, tijdens, en na de verbouwing.




Waar de bedden nu staan was eerst een trap, foto linksonder. De deuren op de eerste foto zijn weggemetseld, er moest daarvoor in de plaats een nieuwe deur komen (door een 80 cm dikke muur dus...) naar de gang. En er is een douce en WC cel in de kamer gebouwd, die zie je hieronder. We wachten nog op een spiegel met lampjes maar dan is het ook gebeurd.



We zijn nu bezig met kamer 4, die ligt boven kamer 1. Het halletje voor de bovenste twee kamers is alwel klaar en Damien is bezig de vloer van het halletje boven te fatsoeneren. We hebben weer een soort betonnen trappetje weg moeten hakken. Het wemelde van de trappen in dit huis. De rest van de week panelen en plinten monteren, electro herstellen, alles verven. Eind van de week moet het parket erin dan kan ie het weekeinde in de wenge beits. Na ja zal wel weer iets te optimistisch zijn ;=0

Na kamer 4 komen de kamers 2 en 3. Klinkt logisch niet? Maar 1 en 4, 2 en 3 liggen boven elkaar en zo kunnen we kolomsgewijs de kamers afwerken.

Geen opmerkingen: