4 juli 2008

Op de een of andere manier werd ik met mijn blog iedere keer op een andere site geworpen, of gedwongen een nieuwe blog aan te maken. Hopelijk lukt het nu beter.

Het is twee maande nradiostilte geworden ipv een paar weken. Het krijgen van internet is met een beetje hulp van mijn goede vriend Dries uiteindelijk simple gebleken, een maand vertraging slechts. Maar het aansluiten van het een en ander had zo de nodige onmogelijkheden.

De komende dagen zal ik proberen een beetje chronologisch bij elkaar te vegen wat er de afgelopen 2 maanden is gebeurd.

In vogelvlucht

Uit de vier voor gasten bestemde kamers zijn de overbodige trappen gesloopt , kasten eruit traphalletje eruit, en nu zijn alle kamers ongeveer even groot: 5 by 5 meter.
De cascos voor de douche/toilet staan nu ook, en zijn tegel en verf klaar
De trap van tussen de kamers heeft een nieuwe bestemming gekregen, nieuw trapgat in het toekomstige appartement, en de twee oude dichtgemaakt
De twee kamers beneden hebben nu elk hun eigen doorgang
De centrale gang is leeg gesloopt en meet nu net als het appartement 4 x 13, en krijgt een nieuwe deklaag met tegels en witte muren.
De grange op de eerste verdieping, waar je vanaf de straat zo in kunt rijden, is ingericht als voorlopige opslag en werkplaats.
De deuren tussen de slaapkamers zijn nu allemaal dichtgemetselt en dat scheelt weer een hoop met stof en lawaai en ook tocht. Een schreeuwtest gaf als resultaat aan dat de (dubbele) muur behoorlijk geluiddicht is.
Het fundament voor het terras in wording is half vol gestort met puin, dus dat schiet ook aardig op.

En dat is het wel zo'n beetje.

Geen opmerkingen: