19 maart 2009

Felix

En hij heet Felix en is geadopteerd door Felicia.


Op de foto kun je zien dat ie een beetje raar oor heeft, dus Flap je heet voortaan Felix. Nou ja protesteren kan ie toch niet, toch?!

INSPEKTIE
Vanavond kwam de veearts toch nog even langs. Hij spreekt goed engels dus kon ik me eens fatsoenlijk verstaanbaar maken. Lokken van de beesten lukt aardig dus we hadden het laatste zwangere schaap snel te pakken. Een beetje rammelen met de brokjesbak laat ze op een holletje naar de stal komen, behalve Vlekkie want die is natuurlijk gepreoccupeerd door Felix. Blauw interesseert zich ook bovenmatig voor Felix en die op zijn beurt profiteert van twee uiers tegelijk! Een dorstig manneke. Wat een mop, komt Blauw toch nog van d'r melk af. Blauw en Vlekkie lopen dan ook voortdurend bij elkaar.Volgens de veearts moest het laatste zwangere schaap heel snel bevallen want ook hier zijn de uiers al behoorlijk opgezwollen. Krijg ik toch nog een hele kudde! Al zijn de bevallingen een beetje laat.

Tsja en dan gaan de rammen natuurlijk met elkaar aan de knok. Probleem dus, maar dat is voor later zorg. Charley kopte vanmiddag Felix al omver, voorzichtig nog wel maar dat belooft wat te worden! Als Charley niet inbind gaat ie echt de vriezer in. Agressieve beesten moeten we hier niet hebben.

Zo en dan heeft Fannie toch haar zin en hebben alle schapen een naam. Eerdaags komt er wel een galerie van schapen.

Geen opmerkingen: