16 juni 2011

Kaas

Sta je je aan de kassa bij de Brico te vervelen, zie je uit je ooghoek ineens een pamfletje liggen. Een soort opendag bij een kaasmakerij van een kaasje dat ik wel eens eerder heb gekocht. Dus Wim en ik er op af. Kom je via wat achteraf weggetjes tenslotte in een klein dorp een erf opgereden. Parkeren in de wei. Goed geregeld, dat wel.

kaasboerin
Nou ja opendag. Een soort kraampje om hun producten en zo aan de man te brengen. De kaas werd ergens anders gemaakt. Wel lekker kunnen proeven. Toch maar weer de munster gekocht en een overheerlijke kruidenkaas. Dat in de volgende ochtend weer aan de gasten gevoerd.
Wim's suggestie een paar boomerang kaarten te geven werd natuurlijk opgevolgd, eerst een gesprekje aanknopen, inleidinkje is bij onze vrienden de fransjes altijd nodig, en dan hop die kaarten. Daar werd enthousiast op gereageerd, die zou ze in haar marktkraam leggen. Nog een paar bijgehaald. Ja want er kwamen veel touristen aan haar kraampje elke zomer. Maar eens kijken wat dat wordt. En dan eens regelmatig aanvullen.

boomerangkaart
  

Geen opmerkingen: