24 november 2008

Uitzicht

De pui ligt er nu totaal uit en als je de onderstaande twee plaatjes over elkaar trekt, of een beetje scheel kijkt, krijg je een beetje een indruk. De totale breedte is ongeveer 13 meter.




Als je van binnen naar buiten kijkt dan kijk je over ons erf heen.

Je krijgt dan al een indruk hoe het straks met de nieuwe glazen pui erin gaat uitzien die ze woensdag komen plaatsen. Een beetje omkadering, wat kasten boven voor de rolluiken nog ervan af. Maar daarmee blijft nog genoeg over. Als straks het gouden avondlicht in de zomer er in valt dan wordt dat echt kicken, ik weet het zeker.

Verder ontdekte ik gisteren een site: http://www.earthshipbelgium.be/Fotos/set4.html waar weer een aantal mooie ideen opstonden om de trap naar het balkon mee af te werken. Vooral die truuk met die fles. Daar een paar ledjes erin fietsen en je hebt meteen voetlicht. Met 100.000 branduren gaat die verlichting meer dan een leven mee. Tegen die tijd zal de nieuwe eigenaar wel weer iets anders bedacht hebben.

Op flickr vond ik in die zelfde fotoset een mooi idee voor de douche:



Geweldig dat werken met die flessen zo in die muren. En die flagstones. Daar ga ik echt wat mee doen. (foto Amanda Vernon Miller)

En wat te denken van een dergelijke WC?

foto Kirsten Jacobsen

Kortom weer een vruchtbare zondagmiddag geweest. Het stormde toch en de eerste paar centimeter sneeuw bleef liggen. Guur windje toch wel dat zo rammelde aan het rolluik.

Geen opmerkingen: