31 december 2014

2015

Een fantastisch 2015 toegewenst. 

(updated)
En nee, er is niets ernstigs aan de hand anders dan dat er erg veel te doen was in Le Mouton, geen blogjes daarom dan ook. We hebben het hele huis een aantal keren in december verhuurd en da's enorm veel (voorbereidend)werk. Ook op oudejaarsavond hebben we het huis vol voor een paar nachten. De renovatie werkzaamheden stoppen dan. Het huis helemaal schoonmaken is een Sisyphus klus. Vooral als dingetjes nog niet helemaal klaar zijn, en je toch moet opruimen. Adieu plannen en planning. Ook Marion heeft het retedruk en mede daarom veel minder tijd om mijn epistels van de grootste miskleunen te ontdoen. Eerlijkheid gebied ook te zeggen: we waren het ff niet met elkaar eens.

Komt daar bij, als in de avond de (spier)pijn door je lijf raast is er geen animo om een stukkie te schrijven. Bovendien gebeurd er momenteel ook weinig in Le Mouton. De schapies grazen, de Pot au Feu pruttelt op de kookplaat, de houtzaag giert snerpend door het brandhout heen en de vlammen loeien in de haard. Sinds vorige week ligt er een laag sneeuw en vriest het flink. Het is bepaald geen solarfarm weer, daar hebben we dan op het moment niet zo veel aan. Overmorgen vertrekken de gasten en dan is het weer schoonmaken, wassen, bedden opmaken voor de volgende invasie.

In de avond uurtjes zit ik stijf tegen de verwarming aan, neem een neutje, of een wijntje, babbel wat met mijn schatje en lees me drie keer in de rondte over de toestand in de wereld. Daarover meer in de nieuwjaarsconference. De zoveelste W.V.T.T.K.

Overigens, voor wie het vroeg: wvttk? Wat Verder Ter Tafel Komt

bron: onbekend

We gaan het jaar uit met vuurwerk afstekende gasten, daar komt heibel van, en een ape nieuwsgierige Qubit die met zijn koppie de staarten van het vuurwerk volgt. Zo meteen een glas champo en dan eens gaan dromen over wat te gaan doen met het volgende jaar.

Geen opmerkingen: